IEXGeld

Dossiers

Profiel

Zeven manieren om extra geld te verdienen

Kom je elke maand geld tekort, wil je wat sneller van je schulden af zijn of wil je gewoon meer te besteden hebben? Natuurlijk, iedereen wil wat meer geld in zijn zak. Hier zijn zeven manieren van Clark.com om wat extra geld bij te verdienen in 2017.

1. Help andere mensen fit worden

Elke keer als je in een park bent zie je tegenwoordig groepen bootcampen. Doe dat ook en begin gewoon met een paar avonden per week met een aantal vrienden of kennissen. 

Als je dit goed opzet sluiten zich waarschijnlijk wel een aantal mensen aan als ze jullie bezig zien. Zo kan het organisch uitgroeien tot een mooi zakcentje. Bootcamp-trainers verdienen zo 100 euro per uur of meer.

Lees ook: 10 redenen waarom jij nooit miljonair wordt

2. Deel informatie voor geld

Er zijn verschillende bedrijven die geld geven als je hun applicatie installeert op jouw telefoon en ze betalen je elke maand om deze erop te houden.

Deze apps verzamelen informatie van jouw telefoon om bedrijven te laten snappen hoe mensen hun telefoon gebruiken. 

Een voorbeeld hiervan is de app SavvyConnect. Deze app geeft je 5 dollar per toestel (telefoon, tablet of computer) per maand dat deze app geinstalleerd is.

3. Verkoop je oude spullen

Je zolder of rommelkamer ligt waarschijnlijk vol met spullen die je niet meer gebruikt, maar nog wel geld waard zijn. Zo kan je makkelijk een paar tientjes tot honderden euro's binnenhalen, afhankelijk van wat je verkoopt.

Check ook: Simpele geldgewoontes die je helpen vermogen op te bouwen

4. Verhuur je auto

Heb je een auto die vaak stil staat? Denk er dan over na om af en toe je auto te verhuren via een website als Snappcar.nl. Als je een duurdere auto hebt verdien je zo een paar honderd euro per dag en bij een goedkopere auto is dat een paar tientjes.

5. Laat mensen meerijden

Rijd je binnenkort met je vriendin naar Parijs voor wat liefdesgeluk? Verhuur dan de overgebleven plekken in je auto aan reizigers die ook bijvoorbeeld vanuit Utrecht naar Parijs willen. Een website waar je dat kan doen is bijvoorbeeld Blablacar.com.

Zo rijd je niet alleen gratis heen en weer naar Parijs, maar kan je zelfs geld overhouden als je heen- en terugreis meerdere zitplekken verhuurt.

6. Ontwerp en bouw websites

Er staat een ontelbaar aantal websites online en daar komen er elke dag velen bij. Iemand moet al die websites bouwen en ontwerpen. Waarom niet jij? Elk moment van de dag zijn er wel ergens mensen online via bijvoorbeeld websites als Upwork.com die goede mensen zoeken.

Dus wanneer het jou uitkomt kan je zo aan de slag, als je een beetje weet wat je doet, natuurlijk. Denk er wel aan dat dit soort websites werkt met een recensiesysteem, dus als je slecht werk aflevert krijgen je een slechte recensie en word je daarna minder ingehuurd.

7. Verhuur je huis

Heb je een logeerkamer die vaak leeg staat? Kies er dan voor om die af en toe te verhuren via een website als Airbnb. Daarnaast kun je je huis prima helemaal verhuren als je op vakantie bent.

Lees ook: Zes geldtips voor starters op de arbeidsmarkt

Reacties

2 Reacties Omlaag ↓

Aantal posts per pagina:  20 50 100

  1. [verwijderd] 2 april 2017 23:40 0
    [Modbreak IEX: Gelieve hier geen reclame te maken, bericht is bij dezen verwijderd.]
  2. [verwijderd] 21 september 2017 19:02 0
    Dankjewel! Met deze zeven tips kan ik echt wel wat. Ik ben al druk bezig om met deze zeven tips aan de slag te gaan. Ik merkte de laatste tijd ook dat ik veel geld uitgaf aan uitjes, zoals een dagje shoppen in Amsterdam. Of naar de bioscoop. Dit kost mij erg veel geld.

    Nu las ik op www.terra-e-mare.nl/ dat Nederland heel veel mooie natuurgebieden heeft. Deze kan je gewoon gratis en voor niets bezoeken. Het bezorgd je een erg leuke dag en het kost je dus geen geld. Een aanrader dus.

2 Reacties Omhoog ↑

Lees ook:

Britse beleggingen flink afgestraft: ligt hier een koopkans?

... of kunnen we beter even wachten? Lees verder ›