IEXGeld

Dossiers

Profiel

Vragen over je pensioen? Drie tips

Met alle veranderingen is pensioen de afgelopen tijd een veelbesproken onderwerp. Wat zijn de plannen van het nieuwe kabinet? Wordt het pensioen meer individueel geregeld? Maar de belangrijkste vraag blijft natuurlijk: Wat betekent dit allemaal voor mij persoonlijk?

Zoals het er nu naar uit ziet wordt het pensioenstelsel behoorlijk omgegooid: ieder krijgt zijn of haar eigen pensioenpot. Hoewel er nog geen definitieve regeling is, is dit een belangrijk moment om te checken of jouw pensioen wel goed geregeld is.

Pensioen3daagse

Om meer duidelijkheid te scheppen is de Pensioen3daagse opgezet, een initiatief van Wijzer in Geldzaken, een platform van de rijksoverheid. Ook IEXGeld doet hieraan mee: van 31 oktober tot en met 2 november proberen we jou van zoveel mogelijk pensioeninformatie te voorzien. Denk aan stappenplannen, hoe je kunt checken of je pensioen goed is geregeld en meer.

We krijgen regelmatig vragen van lezers over hun pensioen. Daarom kun je volgende week bijvoorbeeld ook gratis pensioenadvies krijgen op Mijngeldzaken.nl, onze partner tijdens de Pensioen3daagse.

Drie tips

Hoewel de Pensioen3daagse volgende week pas van start gaat, hebben we alvast drie tips voor je op een rij gezet over je pensioen.

 


Tijdens de Pensioen3daagse werkt IEXGeld samen met Mijngeldzaken.nl en krijg je volledig gratis toegang tot hun financiële dashboard. Op 1 november kunt u gratis een online gesprek voeren met één van de aangesloten onafhankelijke adviseurs. Meer informatie vind je hier

Gerelateerde Tools