IEXGeld

Dossiers

Profiel

Brokers: gratis is niet altijd de beste

Lees hier het bijbehorende artikel

7 Reacties Omlaag ↓

Aantal posts per pagina:  20 50 100

 1. eltollo 20 jun 2019 om 10:39 0
  In het tarieven overzicht van Flatex lijkt alles gratis te zijn.
  Wat is hun verdienmodel? Of zouden de tarieven spoedig gaan veranderen?
 2. RollTheDice 20 jun 2019 om 19:51 0
  Wat een stom artikel, we hebben het over de lage tarieven van flatex als nieuwkomer en vervolgens wordt aanbevolen om de tarieven te vergelijken bij Finner. Echter Finner neemt Flatex helemaal niet mee in haar vergelijking. Kennelijk heeft die site andere belangen.
 3. RollTheDice 20 jun 2019 om 19:57 0
  Ik zie een kleine wisselkoersopslag en meen ergens gelezen te hebben dat de spread iets hoger kan uitvallen. Daarnaast zijn er vooral kosten voor wat niet online kan (poststukken, bijwonen aandeelhoudersvergaderingen). Maar per saldo is het volgens mij bijna gratis.
 4. Bart@Finner 21 jun 2019 om 16:02 0
  Beste RollTheDice, beste lezers,

  Dank voor de feedback. Wij onderzoeken momenteel het aanbod van Flatex en overwegen deze op te nemen. Wij willen een volledig maar ook correct beeld geven van de Nederlandse brokermarkt. Gratis brokers bieden daarin wel uitdagingen wat betreft transparantie. Begin volgende week publiceren wij in ieder geval een uitgebreid artikel over Flatex en andere gratis brokers.

  Met vriendelijke groet,

  Bart Spronk
  Finner.nl
 5. Einhorn 23 jun 2019 om 12:26 0
  Binckbank extreem lage tarieven? Haha, 10 jaar geleden waren ze misschien nog concurrerend maar in het speelveld van nu zijn ze 1 van de duurdere brokers.
  eToro, IG en Trading 212 zijn geen normale brokers, dat zijn legale gokhuizen die contracten aanbieden op financiele instrumenten waarbij ze zelf de tegenpartij zijn. Ze kloppen hun "klanten" geld uit de zak door het aanbieden van idiote hefbomen en idiote woekerrentes die je zelfs moet betalen als je je eigen geld inzet. Het is niet voor niets dat 90% van de "investeerders" bij dit soort bedrijven geld verliest.
 6. Robert Kaptein 27 jun 2019 om 09:35 0
  Beste lezers,

  We hebben het aanbod van gratis brokers - waaronder Flatex - nader onderzocht. Hier leest u onze bevindingen:

  www.finner.nl/nieuws/de-prijs-van-gra...

  Met vriendelijke groet,

  Robert Kaptein
  Finner.nl
 7. Robert Kaptein 4 jul 2019 om 09:21 0
  Beste lezers,

  Inmiddels hebben wij ook het fondsaanbod van Flatex onderzocht. Hieruit blijkt dat beleggers door distributievergoedingen bij Flatex tot wel 1,2% meer kosten betalen. Het volledige artikel vindt u hier:

  www.finner.nl/nieuws/1-hogere-kosten-...

  Met vriendelijke groet,

  Robert Kaptein
  Finner.nl

7 Reacties Omhoog ↑