IEXGeld

Dossiers

Profiel

Tien levenslessen om miljonair te worden voor je dertigste

Lees hier het bijbehorende artikel

2 Reacties Omlaag ↓

Aantal posts per pagina:  20 50 100

  1. fleurkathi 8 nov 2018 om 16:01 0
    Een elfde punt is dat je moet zorgen GEEN academische opleiding te volgen. In de collegebanken worden je originaliteit, durf, intuïtie en spontaneïteit de nek omgedraaid. Je wordt daar een enerzijds/anderzijds-figuur die kansen laat liggen die recht voor je neus liggen.
    Sonja Barend had eens een tiental miljonairs aan haar tafel. Geen van die mensen was academisch gevormd. Enkelen hadden zelfs de lagere school niet afgemaakt. Need I say more.
  2. seger07 10 nov 2018 om 22:56 0
    Ik was besmet met een virus genaamd HERPES, ik voelde dat dit het einde van het leven voor mij was omdat ik naar verschillende ziekenhuizen ging voor genezing, maar na de behandeling enkele weken later zal hetzelfde HERPES-virus terugkomen. Ik bleef mijn hard verdienende geld uitgeven aan dit virus om er zeker van te zijn dat ik genezen en vrij zou zijn zoals elke andere persoon in de wereld zonder ziekte, maar dit HERPES-virus zal niet alleen ooit blijven zitten toen ik op het internet aan het surfen was Ik kwam een ??getuigenis tegen van sommige mensen die getuigden over hoe Lord Bubuza hen genas van KANKER en een aantal andere ziekten, dus ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza via e-mail en vertelde hem mijn situatie. Later reageerde Lord Bubuza en hij zal mijn HERPES-virus genezen met zijn kruidenmedicatie. Ik deed alles wat Lord Bubuza vertelde en volgde zijn instructies op de juiste manier op en tot mijn grote verbazing werd ik genezen en vandaag maak ik het een jaar nadat ik was genezen en ik zei tegen mezelf dat ik de wereld zou laten weten hoe ik werd genezen door Lord Bubuza. Ben je besmet met een ziekte of virus? Heeft u een kind of enige vorm van hulp nodig? Neem contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: Lordbubuza.website2.me of via WhatsApp: +1 505 569 0396

2 Reacties Omhoog ↑