IEXGeld

Dossiers

Profiel

Kun je met geld extra levensgeluk kopen?

Lees hier het bijbehorende artikel

8 Reacties Omlaag ↓

Aantal posts per pagina:  20 50 100

 1. Allards 18 aug 2017 om 09:46 0
  Het spreekwoord zou moeten zijn 'geld alleen maakt niet gelukkig' geld is een middel dat je in staat stelt om geluk te vinden, maar geen garantie op geluk! Voor geluk in het leven is namelijk meer nodig dan geld. Voor iedereen ziet de sleutel tot geluk er anders uit en de kunst van het leven is om uit vinden waar je als mens echt gelukkig van wordt.
 2. Cosy 19 aug 2017 om 20:33 0
  Ik neem aan dat heer Doornekamp ervaringsdeskundige is.......
 3. KabouterUbu 22 aug 2017 om 14:44 0
  Als geld alleen betekent meer kopen, wat het ook is, gaat het 100% zeker niet gelukkiger maken. Dat soort geluk stelt niet veel voor, niet met 10.000 maar ook niet met 1 miljoen op de bank. Maar geld hebben betekent ook vrijheid / onafhankelijk zijn, niets meer hoeven doen, maar wel veel kunnen doen. En ik denk dat in die zin veel geld hebben wel degelijk gelukkiger maakt.
 4. Janette 5 okt 2017 om 17:32 0
  Ik las laatst een artikel dat vertelde over geld en de mate van geluk. Dit liet zien dat mensen die een groot geldbedrag wonnen daar niet per se gelukkiger van werden. Ze stegen op een 1 tot 10 vaak 0,4 punten. Dit is dus wel iets, maar met een huidige onvoldoende kom je er dus niet af. Ik las dat dit kwam omdat geld je wel meer mogelijkheden geeft, maar niet per se je stress afneemt. Stress kan genetisch bepaald zijn of onafhankelijk van geldzaken. Dit betekent dan ook dat met geld je stress niet zal afnemen. Ik heb onlangs iets gevonden voor mijn eigen stress probleem, www.cbdwietolieshop.nl/cbd-olie/. Ik merk ook dat mijn cijfer van geluk hierdoor enorm is gestegen. Hier heb ik dus geen geld (of vrijwel geen) voor nodig gehad. Wel geloof ik erin dat je het je levensstandaard kan verhogen. Tegen een meer luxe leven zegt niemand nee, toch.
 5. Geld en geluk 9 okt 2017 om 17:59 0
  Ik geloof ook echt dat alleen geld niet gelukkig maakt. Wat wel zo is is dat ik echt gelukkiger ben mét geld. Met geld kun je natuurlijk leuke dingen doen. Ik ben persoonlijk ook erg slecht in sparen, hebben meer mensen daar last van? Ik hou er echt van om dingen te kopen en een paar weken geld sparen vind ik dus ook al erg lastig. Op een gegeven moment dacht ik wel: ik moet er nu wel echt voor gaan. En toen ben ik maar meteen gestart starthoekje.nl/. Dit sparen vind ik nog steeds lastig, maar helpt me enorm om straks een grotere aankoop te doen. Misschien is geld wel niet wat je gelukkig maakt, maar de dingen die je ermee kunt doen. (En de zorgeloosheid over geld is heel erg veel waard natuurlijk).
 6. Maganoshapley 11 okt 2017 om 16:40 0
  Ik ben het er helemaal mee eens: geld maakt niet gelukkig. Maar ik ben het er ook mee eens dat geen geld ongelukkig kan maken. Een goede balans tussen deze twee uiterste is dus belangrijk denk ik. Er moet voldoende binnen komen, waardoor je ook voldoende uit kan geven. Om deze balans goed te krijgen moet je bewust om gaan met geld. Zo weten veel mensen niet dat ze op energie veel kunnen besparen. Op www.europeanpadel.nl/ kan je lezen hoe je dan op energie kan besparen.
 7. Craigg 20 nov 2017 om 20:24 0
  Ik ben het wel met Maganoshapley eens. Ik ben het er ook mee eens dat geen geld ongelukkig kan maken. Daarom is het belangrijk dat we allemaal goed en bewust om moeten gaan met geld. Hierbij kunnen vergelijkingswebsites erg goed bij helpen. Zo maak je altijd de goedkoopste en beste keuze. Ik gebruik zelf altijd www.vbij.nl/. Hier vind ik altijd de beste vergelijkingswebsites.
 8. desire1489 18 dec 2017 om 08:04 0
  Hallo,
  Het jaar 2017 is gericht op het einde, en wij zijn altijd op dezelfde plaats geen verbetering dus veel mensen in de wereld zijn in de behoefte van financiën , dus veel van de mensen die in de schulden nood(es) zou dat graag duidelijk hun schulden, altijd met de wereldwijde economische crisis etc..... Niets vooruit en er verandert niets met de overheid. Vervolgens vond ik een effectieve oplossing die de mensen helpt hun leven te veranderen en hen in staat stelt om ze klaar zijn tegen het einde van dit jaar en de komende jaren.
  U wilt meer geld lenen, maar u weet niet hoe pak je het aan?
  Wil je echt tot het verwerven van een nieuwe auto . Een ruime woning ?
  Reizen of gewoon de voorbereiding voor uw pensioen . MARIA GARCIA biedt u een complementaire oplossing.
  Contact met hen opnemen via deze e-mail: mg206781@gmail.com of whatsapp: +33644675853

8 Reacties Omhoog ↑