IEXGeld

Dossiers

Profiel

Zeven dingen die je vast niet weet over je creditcard

Lees hier het bijbehorende artikel

4 Reacties Omlaag ↓

Aantal posts per pagina:  20 50 100

 1. Navigatix 9 aug 2017 om 11:51 0
  Kunt u mij ook vertellen wat een goede en veilige creditcard is, die niet onnodig duur is? Ik heb nu een creditcard van de Rabobank, maar vanwege de kosten gebruik ik hem eigenlijk nooit. Wat is een beter alternatief?
 2. masterslk 13 aug 2017 om 07:28 0
  @Navigatix
  Ik maak zelf gebruik van een prepaid debitcard (Neteller). Dat kostte eenmalig 10 euro voor de fysieke kaart (als je die wilt). Voor online bestellingen kun je een virtuele kaart gebruiken.
  Voor geld storten anders dan via de bank betaal je, het gebruik is verder gratis. Ik vind dit zelf een prima alternatief voor de gewone creditcards van een bank.
 3. Nik79 5 dec 2017 om 22:16 0
  quote:

  Navigatix schreef op 9 aug 2017 om 11:51:


  Kunt u mij ook vertellen wat een goede en veilige creditcard is, die niet onnodig duur is? Ik heb nu een creditcard van de Rabobank, maar vanwege de kosten gebruik ik hem eigenlijk nooit. Wat is een beter alternatief?  Lees hier hoe je een jaar gratis creditcard en reisverzekering van American Express kunt krijgen, naast andere voordelen: spaarrente.shop/besparen-op-reisverze...
  Als je wat meer uitgeeft dan kun je met punten de kosten voor het tweede jaar ook afkopen.
 4. desire1489 18 dec 2017 om 08:06 0
  Hallo,
  Het jaar 2017 is gericht op het einde, en wij zijn altijd op dezelfde plaats geen verbetering dus veel mensen in de wereld zijn in de behoefte van financiën , dus veel van de mensen die in de schulden nood(es) zou dat graag duidelijk hun schulden, altijd met de wereldwijde economische crisis etc..... Niets vooruit en er verandert niets met de overheid. Vervolgens vond ik een effectieve oplossing die de mensen helpt hun leven te veranderen en hen in staat stelt om ze klaar zijn tegen het einde van dit jaar en de komende jaren.
  U wilt meer geld lenen, maar u weet niet hoe pak je het aan?
  Wil je echt tot het verwerven van een nieuwe auto . Een ruime woning ?
  Reizen of gewoon de voorbereiding voor uw pensioen . MARIA GARCIA biedt u een complementaire oplossing.
  Contact met hen opnemen via deze e-mail: mg206781@gmail.com of whatsapp: +33644675853

4 Reacties Omhoog ↑