IEXGeld

Dossiers

Profiel

Zeven dingen die je vast niet weet over je creditcard

Lees hier het bijbehorende artikel

5 Reacties Omlaag ↓

Aantal posts per pagina:  20 50 100

 1. Navigatix 9 aug 2017 om 11:51 0
  Kunt u mij ook vertellen wat een goede en veilige creditcard is, die niet onnodig duur is? Ik heb nu een creditcard van de Rabobank, maar vanwege de kosten gebruik ik hem eigenlijk nooit. Wat is een beter alternatief?
 2. masterslk 13 aug 2017 om 07:28 0
  @Navigatix
  Ik maak zelf gebruik van een prepaid debitcard (Neteller). Dat kostte eenmalig 10 euro voor de fysieke kaart (als je die wilt). Voor online bestellingen kun je een virtuele kaart gebruiken.
  Voor geld storten anders dan via de bank betaal je, het gebruik is verder gratis. Ik vind dit zelf een prima alternatief voor de gewone creditcards van een bank.
 3. Nik79 5 dec 2017 om 22:16 0
  quote:

  Navigatix schreef op 9 aug 2017 om 11:51:


  Kunt u mij ook vertellen wat een goede en veilige creditcard is, die niet onnodig duur is? Ik heb nu een creditcard van de Rabobank, maar vanwege de kosten gebruik ik hem eigenlijk nooit. Wat is een beter alternatief?  Lees hier hoe je een jaar gratis creditcard en reisverzekering van American Express kunt krijgen, naast andere voordelen: spaarrente.shop/besparen-op-reisverze...
  Als je wat meer uitgeeft dan kun je met punten de kosten voor het tweede jaar ook afkopen.
 4. Marcha 14 jan 2018 om 18:40 0
  De Gamma visacard van Qander is gratis bij een jaarlijkse besteding van minimaal € 500.
  De creditlimiet is € 2500 en het bedrag dat je hebt besteed wordt maandelijks automatisch van je rekening afgeboekt.
  Gebruik deze al jaren zonder enige problemen.
  Het is trouwens triest dat je in dit land i.h.a. moet betalen voor deze creditcards en datzelfde geldt voor alle betaalrekeningen,waarbij bij ING Duitsland deze betaalrekening gratis is en ook nog een starttegoed wordt gegeven van € 75 .
  De grootbanken zijn wat dat betreft schurken en houden elkaars tarieven in de gaten en wij consumenten hebben geen keuze
 5. WoodyWaltie 7 mrt 2018 om 18:49 0
  Hey Navigatix,

  Ik weet niet of je op zoek bent naar een nieuwe kredietkaart in België of Nederland, al bieden sommige banken dezelfde kaarten in beide landen aan. Ik heb zelf de basis MasterCard van ING, waar ik heel tevreden van ben. Jaarlijkse kost van 17.40 euro per jaar, doet alles wat hij hoort te doen etc. Nog nooit een probleem mee gehad.

  Ben je niet zeker welke bank je wil kiezen (nl. veranderen van Rabobank of blijven maar een andere kaart kiezen), kan je hier altijd een kijkje nemen: www.topcompare.be/nl/kredietkaarten . Da's een online platform waar je alle kredietkaarten van alle aanbieders (in België) kan vergelijken en geeft je alvast een eerste overzicht op de kenmerken welke voor jou vooral ben belang zijn (verzekeringen, jaarlijkse kost, gratis 2e kaart, ...).

  Ik hoop dat dit je helpt!

  Groeten

5 Reacties Omhoog ↑