IEXGeld

Dossiers

Profiel

Spaar als een gek en drie andere manieren om je pensioen aan te vullen

Lees hier het bijbehorende artikel

4 Reacties Omlaag ↓

Aantal posts per pagina:  20 50 100

 1. Bouver 13 mei 2017 15:34 1
  "Als je op vijftigste begint met het sparen van 500 euro per maand dan heb je op je vijfenzestigste toch 144.000 euro, uitgaande van een jaarlijks rendement van 6%. "

  Goede tip hoor. Kun je mij ook nog even vertellen waar ik mijn geld tegen een spaarrente van 6% kan stallen?
 2. zonnetjes 24 juni 2017 15:12 0
  Jullie vergeten gemakshalve ook maar even...behalve idd advies hoe 6% te krijgen...dat dat spaargeld ook weer lekker afgeroomd word door de vermogensbelasting die er gwoon van uit gaat dat je zelf 4% hebt opgestreken. Bij bv. Banken die met ons belastinggeld overeind zijn gehouden....
  Bizar is dat vermogen wat opgebouwd is in je huis niet gepakt wordt...maar wel als je het op de bank of in aandelen e.d. hebt. Over discriminatie gesproken.
  Onze maatschappij is een zootje geworden. Huizen zo duur in huur en koop dat jeugd dat niet kan betalen..terwijl ik mensen ken die voormalige huurwoningen opgekocht hebben..opknappen...met zwarte arbeid vaak..en vervolgens dik verdienen door het via AirB&B te verhuren. Chinezen...Arabieren...kopen onze steden op...Grondwaterproblemen...funderingspfoblemen..Uit de pan rijzende zorgkosten.. We verarmen waar we bijstaan..terwijl ons de leugen wordt voorgehouden dat het zo goed gaat...ontploft de ECB zo met zijn opkoopbeleid...
  Salarissen voor Zorg'managers, dealtjes voor PON vrienden, publieke omroeppraatjesmakers...verspilling van belastinggelden door idioten die in de geschiedenisboekjes willen komen.. EGOmania...betaald door een bevolking die dom wordt gehouden en vlaggetjes zwaait naar Nathanjurkjes die met belastingvrijstellingen betaald zijn..
  En Dan vraagt Den Haag zich af waar de woede vandaan komt??
 3. Marty.mcFly 28 juni 2017 17:20 0
  Waarom zou je je pensioen aan willen vullen? Je AOW en een beetje pensioen is voldoende om rond te komen na je 70ste. De crux zit 'm in de leeftijd 50 tot 70, waar ga je dan van leven? De arbeidsmarkt is heel lastig voor deze leeftijdsrange en je hebt nog geen recht op pensioen. Ook de geblokkeerde pensioenrekeningen van Brand New Day en zo keren pas uit vanaf 65.

  Maar daar hoor je de pensioensector niet over. De pijn zit 'm in de jaren 50 tot 70, niet vanaf 70.
 4. Dow Jones 19 juli 2017 07:57 0
  Ook leuk, die laatste, het leven in Thailand is een stuk goedkoper. Maar zelfs als je naar Belgie verhuist is het al een stuk moeilijker om je braaf gespaarde lijfrente uit te laten keren. Banken willen hier niet graag aan meewerken.
  fd.nl/werk-en-geld/1131065/emigratiep...

4 Reacties Omhoog ↑