IEXGeld

Dossiers

Profiel

Cryptoweek op IEXGeld

De afgelopen tijd hebben cryptocurrencies een enorme vlucht genomen en veel mensen investeren in deze digitale munten zonder er voldoende vanaf te weten. Daarom staat IEXGeld van 22 tot en met 28 januari in het teken van bitcoin en andere cryptocurrencies tijdens de IEXGeld Cryptoweek. 

Voordat je ergens in investeert, is het belangrijk dat je weet hoe de vork in de steel zit. Weet jij, behalve uit de afgelopen maanden, iets over de geschiedenis van bitcoin? In de IEXGeld Cryptoweek leer je over de geschiedenis, en de toekomst van crypto's. 

Daarnaast krijg je ook praktische tips over hoe en hoeveel je het beste kunt investeren in cryptocurrencies. Daarbij komt de veiligheid natuurlijk uitgebreid aan bod. 

Vanaf 22 januari plaatsen we iedere dag we één of meerdere artikelen over dit onderwerp, die je allemaal hier terug kunt vinden. Mis het niet! 

Dag van de crypto

Wil je na deze week nog meer leren over crypto's? Op 29 en 30 januari vindt de Dag van de Crypto plaats in de RAI Amsterdam, voor iedereen die alles wil weten over bitcoin en andere cryptocurrencies.

In 2017 is de crypto-economie echt tot leven gekomen en wij zijn benieuwd, waarschijnlijk net als jij, wat 2018 voor de crypto's zal brengen. Daarom zijn er op 29 en 30 januari verschillende experts aanwezig. Niet alleen om je wegwijs te maken in cryptoland, maar ook om meer te vertellen over de toekomst van cryptocurrencies en blockchain. 

Het programma duurt twee dagen en bestrijkt de hele wondere wereld van cryptocurrencies. Voor alle IEXGeld lezers geldt een mooie actie. Je kunt met 30% korting naar de Dag van de Crypto (actiecode: IEXDVDCA30). Of open een nieuwe bitcoinrekening en ontvang maar liefst 50% korting.

Lees ook:

Zo bespaar je op streamingdiensten

Voorkom onnodige kosten. Lees verder ›